مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش ملک استیجاری

با سلام . یه کارگاه داریم چند سال دست یک مستاجر بوده . در سال آخر ایشون بدون اطلاع ما ملک رو به یکی از اعضای فامیلش اجاره می ده . این فرد جدید چند ماه مبلغ اجاره رومیده بعد دیگه نمیده . و ما هم ملک رو بهشون گفتیم تخلیه کنند که با تاخیر حدود دو ماه سه ماه تخلیه کردن و با وارد کردن خسارت و ندادن پول آب برق و خرابی لوله کشی و... متاسفانه فرد دوم یه ما تحویل داد. چندین بار به نفر اول که ما باهاش قرارداد داشتیم میگیم بیا برای تسویه حساب بیا برای تعیین خسارت بیا برای دریافت باقی مانده پول پیشت ولی حاضر نیست بیاد چند ماه هم گذشته . الان نگران این قضیه هستم بعدا این شخص یا خانواده شون برن از ما شکایت کنن که ما پول پیش رو نمیدیم و مجبور بشیم خسارت بدیم . لطفا راهنمایی کنید . چند بار به خودش و نفر دوم پیامک زدم که بیا برای تسویه حساب . ولی نمیاین. ملک به نام مادرم هست . ظاهراً بنگاه هم حاضر نیست پشت قولنامه بنویسه که ما برای تسویه حساب آمدیم طرف مقابل نیامده . چون فامیل هستن. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام برای این موضوع ورود خسارت اول تامین دلیل کنید کارشناسی بیاد میزان خسارت وارده را ارزیابی ومشخص کنه بعد برای مطالبه خسارت وتسویه پول پیش وامادگی پرداخت براش اظهارنامه بفرستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی میزان خسارات شما را تعیین نماید
سپس مبلغ ودیعه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت مطالبه را اقامه نمایید و درخواست نمایید که از مبلغ رهن ، خسارات پرداخت بشود و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید بعد از تعیین میزان خسارت توسط کارشناس در مرحله بعد دادخواست مطالبه خسارت مطالبه را بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را ئه و سپس مطالبه خسارت را طی دادخواست جداگانه‌ای تقدیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را ئه و سپس مطالبه خسارت را طی دادخواست جداگانه‌ای تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی میزان خسارات شما را تعیین نماید سپس مبلغ ودیعه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و بعد دادخواست مطالبه خسارت مطالبه را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را ئه و سپس مطالبه خسارت را طی دادخواست جداگانه‌ای تقدیم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین خواسته بدهید‌ و سپس دادخواست مطالبه خسارت ارائه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید برای او اظهارنامه رسمی ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا تامین دلیل نمایید مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز نمایید سپس مبلغ را تامین خواسته نمایید و دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین خواسته بدهید‌ و سپس دادخواست مطالبه خسارت ارائه کنید.