مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده

سلام. خداقوت
چنانچه فروشنده آپارتمان پیش فروش شده به صورت قولنامه ای،
قبل از اتمام کار ساختمان فوت کنه، تکلیف خریداران چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام ورثه متوفی مسول انجام تعهدات مورث خودهستند شما میتوانید برای تحویل اپارتمان وتنظیم سند رسمی علیه وراث دعوا مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وراث فروشنده ، مکلف هستند ساختمان را تکمیل نمایند و تحویل بدهند مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان این نسبت به وراث آن مرحوم اقدامات قانونی و قضایی انجام دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید برای تحویل اپارتمان وتنظیم سند رسمی علیه وراث دعوا مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وراث فروشنده ، مکلف هستند ساختمان را تکمیل نمایند و تحویل بدهند مگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اموال او باید مطالبه خسارت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید برای تحویل اپارتمان وتنظیم سند رسمی علیه وراث دعوا مطرح کنید