مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج

سلام و خسته نباشید
آقای ب محکوم به شش سال حبس تعزیری و ممنوع الخروج پنج سال پس از آزادی ناشی از جرایم امنیتی گردیده پس از گذران 3 سال در زندان (نصف حبس) با آزادی مشروط بعلاوه همان پنج سال ممنوع الخروجی خارج گردیده . امکان درخواست لغو یا کاهش ممنوع الخروجی به چه صورت و چه زمان است؟
با کمال تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر ممنوع الخروجی جزء مجازات تکمیلی مجازات اصلی بوده و قابل کاهش نمی باشد درهر صورت جهت پیگیری به شعبه مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممنوع الخروجی جز مجازات تکمیلی است وقابل کاهش نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ممنوع الخروجی تبعا پس از انجام کامل مجازات قابل لغو است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کاهش مدت ممنوع الخروجی ، امکان ندارد زیرا حکم قطعی شده است و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وقتی حکم قطعی گردیده راهی ندارد جزاینکه5سال سپری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به قطعی شدن امکلن گاهش وجود ندارد علی ایحال به شعبه مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست خود را به قاضی صادر کننده حکم بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان کاهش ممنوع الخروجی وجود ندارد زیرا از نوع مجازاتهای تکمیلی است. اما با این وجود با قاضی ناظر زندان در میان بگذارید تا بررسی شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ظاهرا مجازات تکمیلی است و راهی وجود ندارد.

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

از طریق شعبه مربوطه قابل پیگیری می باشد .