مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بند2

با سلام و تشکر خداقوت
بنده بعد از 7 سال برگشتم ایران به دلیل اینکه سالها قبل حین تمدید پاسپورت از طریق سفارت ایران، اقامت پناهندگی داشتم، از طرف کمیسیون بند 2 اداره گذرنامه کل، 6 ماه ممنوع الخروج شدم اگر به دلیل ضرورت نخواهم منتظر بمانم و بخواهم برگردم میخواستم بدانم به دلیل اینکه مقیم خارج هستم و کارت اقامت دارم ممنوع الخروجی رو بردارم
لطفا در مورد مطلب یکبار خروج اگر چنین چیزی وجود دارد هم توضیحات بفرمایید. سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ممنوع الخروج باشید باید ابتدا ان موضوع مرتفع گردد تا رفع شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید مشکل ممنوع الخروجی خود را از طریق مرجع صادر کننده حکم پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا در اداره گذرنامه ، ممنوع الخروجی شما رفع گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید اقدامی کنید باید ممنوع الخروجی شما رفع گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید پیگیر رفع ممنوع الخروجی خود باشید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ابتدا سعي در رفع ممنوعيت خروج فرماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر باید ممنوع الخروجی خود را از مرجع صادرکننده دستور پیگیری نمائید

یک وکیل :

با سلام
ابتدا باید مشکل منع خروج از کشور را حل نمایید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به رای کمیسیون اعتراض کنید تا در مرجع صالح به دلایل شما رسیدگی شود

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

به وزارتخانه امور خارجه ایران در تهران مراجعه فرمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اداره گذرنامه و مراجع ذی ربط ممنوع الخروجی باید بررسی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید این مساله را از طریق مرجع دستور دهنده ممنوع الخروجی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید ابتدا می بایست مشکل ممنوع الخروجی را رفع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ابتدا باید موضوعی که بابت آن ممنوع الخروج شده اید مرتفع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پس از گذشت مدت اعتبار تصمیم کمیسیون بند 2 ماده 16 اداره گذرنامه مبنی بر مخالفت با اعطای گذرنامه،متقاضی می بایست درخواست اعطای گذرنامه و رفع ممنوعیت خروج از کشور را مجددا در کمیسیون مذکور طرح نماید ،در غیر اینصورت ،شکایت از تصمیم این کمیسیون ،قابل رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیست.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر منظورتان خروج غیر قانونی است، اگر جلب شوید زندانی خواهید شد