مشاوره حقوقی رایگان - آیا مییگشود پیر گربه ای شد که به کسی واگذار کردم و حالا اون رو رها کرده؟

سلام من گربه ای را بصورت دائم به شخصی واگذار کردم تحت این شرط که در ماه ازش عکس و فیلم بفرسته واسم. الان متوجه شدم گربه م رو ول کرده و واتساپشم دیلیت کرده.منم اسمی ازش ندارم.آیا فقط با داشتن شماره موبایلش کاری از دستم برمیاد؟که بتونم ادرسش رو یا اسم و فامیلش رو پیدا کنم؟یا کلا راه داره که اقدامی کرد؟
موضوع پرونده م ارزشی داره برای قاضی که حکمی صادر کنه؟

پاسخ ها :

واگذاری حیوان خانگی به دیگری حیوان خانگی