مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری گربه واگذار شده.

با سلام. حدودا 2 ماه پیش بچه گربه‌ای را به یک نفر واگذار کردم و قول گرفتم که اگر منصرف شدند گربه را به خودم برگردانند. بهشون باکس نگهداریش را هم قرض دادم تا به سلامت گربه را ببرند و بعد باکس را برگردانند. اولا باکس را برنگرداندند. دوما بعد از 2ماه به من پیام دادند که از پس گربه برنمیآیند و آدرس بدهم که پس بفرستند.
بعد از اینکه پیگیر ماجرا شدم و حتی بهشون ادرس دادم، اول بهم گفتند گربه مرده. بعد که کوتاه امدند و عکسش را فرستادند که سالم هست، گفتند با اسنپ میفرستند و بهم ادرس ندادند که خودم برم بگیرمش. اما بعد از چند ساعت گفتند گربه را پس نمیدهیم و فروشی هست. و اگه با من تماس بگیرید به جرم مزاحمت ازشما شکایت میکنیم.
من به غیر از شماره تلفن هیچ ادرس دیگه‌ای از این خانم ندارم. و تنها مدرکم پیامهای ضد و نقیض و بعضا توهین امیزی است که در ایتا و به صورت پیامک به من فرستادند و در ان تایید کردند که گربه را از من گرفته بودند و باکس را هم بهشون قرض داده بودم.
الان راه حل من برای پس گرفتن گربه‌ام چیست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده تماس بگیرید موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه بعد شکایت خیانت در امانت