مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری گربه خانگی

سلام بنده گربه ای وگذار کردم و قبلش به طرف گفته بودم که اگر دلم تنگ شد باید گربه رو ببینم و ببرمش اما الان یک ماهه که گربه رو بردن و حاضر نیستن گربه رو برگردونن و خیلی توهین آمیز برخورد کردن آیا از طریق قانون میتونم گربه رو پس بگیرم؟ چون بدون هیچ هزینه ای و با تمام وسایل تحویل دادم ولی الان دخترم خیلی دلتنگشه و حتی حاضر نیستن ببینیمش و جواب پیام نمیدن و یجوری میپیچونن.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شما در قالب هدیه و عقد هبه گربه را واگذار کرده‌اید. بنابراین می‌توانید از هبه خود رجوع کنید و گربه را با تمام وسایل مرتبط با آن را، باز پس گیرید و مجددا مالک گربه شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام گربه را فراموش کنید بعد عملی کار سخن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت حقوقی میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید ولی دعوایی در این زمینه نیست که نایجه مطلوب داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله شما میتوانید داخواست رجوع از هبه دهید و گربه خود را مسترد کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظر شکایت به نتیجه نمی‌رسد دوستانه موضوع را حل کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
میتوانید از بابت تحویل وسایل و استرداد وسایل اقدام کنید ولی در خصوص گربه ؛ پاسخ قطعی نمی توان داد و بسته ه نظر قاضی پرونده است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر شاهد داشته باشید شاید شکایت به نتیجه برسد اما معلوم نیست

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتونید رجوع از هبه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه پولی نگرفته اید ، عنوان کنید هبه بوده و دادخواست رجوع از هبه و استرداد گربه و وسایل آن را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید درخواست رجوع از هبه بدهید