مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن بعد از طلاق

سلام خسته نباشید بنده 42 سالمه و دو فرزند 10 و 7 ساله دارم در حال جدا شدن از خانومم هستم.
1. در حال حاضر قراره بچه ها پیش خانومم باشن، خانومم میگه طبق قانون من باید علاوه بر اینکه نفقه بچها و همینطور اعسار طلاق را بدهم باید یک خانه هم برایشان بگیرم و خانه گرفتن بعد از طلاق برای بچها و خودش وظیفه منه، ایا طبق قانون این درسته؟
(من از مال دنیا یک ماشین دارم که اون به نام خانومم زدم و اون برش داشته و این اواخر یک وام 30 میلیونی گرفتم که یک خانه اجاره کنم. ولی خانمم پولهارا برداشته داده طلا دستش کرده.
ما پیش پدر مادر خودم در یک واحد جداگانه زندگی میکردیم. من کارگرم ماهی 3.600 حقوقمه تمام زندگیم سیاه شده لطفا جواب بدید)

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نفقه فرزند برعهده شما است ولی تهیه منزل خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما صرفاً وظیفه دارید نفقه بچه ها را به صورت ماهیانه پرداخت نمایید تکلیفی به گرفتن منزل جدا برای همسری که طلاق گرفته است نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست نفقه بچه ها را به صورت ماهیانه پرداخت نمایید تکلیفی به گرفتن منزل جدا برای همسری که طلاق گرفته است نخواهید داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می بایست نفقه بچه ها را به صورت ماهیانه پرداخت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.وظیفه دارید نفقه بچه ها را فقط به صورت ماهیانه پرداخت نمایید