مشاوره حقوقی رایگان - کسر مبلغ ودیعه بابت خرابی پارکت

با سلام بنده یکسال مستاجر بودم و سر موعد تخلیه کردم ولی صاحبخانه مبلغ 50 میلیون تومان بابت خرابی پارکت از پول ودیعه بنده کسر کرده در صورتیکه هزینه تعمیر خیلی کمتر ازین مبلغ میشه . و اجازه هم نمیده که خودم با هزینه خودم تعمیر کنم و فقط میگه باید تعمیرکار از طرف خودش باشه. حالا سوال بنده اینه که بنده باید چکار کنم و مراحلش چیه. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید.
در خصوص ادعای خسارت جدا دادخواست تامین دلیل بدهید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست تامین دلیل و همچنین مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه را تخلیه کنید ولی کلید خانه را به موجر ندهید و سپس برای موجر اظهارنامه مبنی بر تخلیه خانه ارسال نمایید و بعد
دادخواست مطالبه باقیمانده مبلغ رهن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میبایست دادخواست تامین دلیل و همچنین مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خانه را تخلیه کنید و یک اظهار نامه مبنی بر تخلیه و امراجعه برای تحویل کلید پول رهن بدید اگر ظرف ده روز اقدامی نکرد مطالبه وجه بدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل و همچنین مطالبه وجه بدهید.