مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه برای ماهواره

سلام وقت بخیر . من حدود دو ماه پیش توی مغازم دو رسیور تعمیری خراب ازم گرفتند و با 50 میلیون وثیقه ازم خواستند برم تا روز دادگاه بهم اطلاع بدهند حالا ابلاغیه اومده که چند روز دیگه برای روز دادگاه به دادگاه انقلاب مراجعه کن حالا سوال من اینه که روز دادگاه منکر موجود ماهواره تعمیری بشم یا اینکه اظهار بی اطلاعی کنم از اینکه واقعا نمیدونستم جرمه تعمیر ماهواره . اساسا میخوام بدونم تعمیر ماهواره ایا جرم هست یا خیر اگر هست ممکنه چه رایی صادر بشه . خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام کنید که فکر نمی کردید که جرم باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است
ممکن است به حبس یا جزا نقدی محکوم بشوید
در دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بفرمایید که متعلق به شما نیست و از جرم بودن تعمیر آن هم اطلاع نداشتید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دارای وصف مجرمانه و امکان مجازات به جزای نقدی وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله جرم است ممکن است به حبس یا جزا نقدی محکوم بشوید