مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر ماهواره

سلام وقت بخیر لطفا کمک کنید من یه مغازه کوچیک تعمیرات لوازم صوتی تصویری دارم امروز از پلیس امنیت اومدن مغازم و گشتن چیزی نداشتم سه تا ریسیور تعمیری داشتم به همین جرم من رو بردند از صبح تا عصر طول کشید تا اینکه گفتند 60 میلیون تومن کارت بکش بابت جریمه کارت و برو منم با هزار بدبختی از 10 نفر قرض کردم و پول رو دادم یه رسید بهم دادند و امدم ایا داشتن سه تا ریسیور خراب این مجازاتشه و اصلا جرم هست یا خیر. تا جایی که من قانون رو سرچ کردم نهایت 5 تومن جریمه داره. من یه تعمیرکارم 60 میلیون کل درامد سالیانم نیس خواهشا راهنمایی بفرمایید ممکنه این پول حالت وثیقه باشه جریمه تزش کم بشه و بقیه پول برگرده

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت هم اگر مجازاتی باشد باید توسط دادگاه و به موجب حکم باشد میتونید موضوع رو پیگیری کنید و شکایت کنید ضمن اینکه تعمیر وسیله برقی جرم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر نباید پول را پرداخت میکردید حکم جریمه را قاضی دادگاه ، باید صادر نماید و نه پلیس میتوانید شکایت نمایید و