مشاوره حقوقی رایگان - درب ریموت

با سلام.
در مجتمع ما دو ساختمان قراردارد که 6 واحدی و 16 واحدی.
هر ساختمان درب جداگانه برای ورود خروج افراد دارد. اما پارکینگ مشترک و 22 واحد از آن استفاده میکنند
عده ای از درب ریموت برای رفت و امد بدون خودرو استفاده میکنن به عنوان پیاده .
اختلافی بین دو ساختمان پیش آمده که افراد فقط برای رفت وآمد خودرو استفاده کنن نه برای پیاده رفتن.
آیا میتوان جلوی افراد را گرفت که رفت و آمد نداشته باشند مگر برای بردن و اوردن ماشین ؟؟
قانون درب ریموت چیست؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درب پارکینک فقط برای عبور و مرور وسایل نقلیه میباشد و استفاده برای رفت و امد موجب مستعمل شدن و هزینه اضافی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون خاصی ندارد ولی ندیر ساختمان یا هیئت مدیره ساختمان می تواند مقرراتی را در این خصوص وضع نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .عرف براین است که درب پارکینگ فقط برای وسیله است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قانون خاصی ندارد اما عرف برای رفت و آمد خودرو و پارک کردن است از اسمش هم‌مشخص است درب پارکینگ .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانون مدونی در این خصوص وجود ندارد بلکه بر اساس عرف و عادات که یکی از موارد مطرح در علم حقوق می باشد متعارف بر آن است که از درب پارکینگ صرفاً خودرو عبور و مرور داشته باشد نه اشخاص

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
قانون خاصی در این خصوص وجود ندارد بهتر است موضوع را صورتجلسه و باامضای اکثریت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید توسط مدیر ساختمان ، صورت جلسه بشود و اکثریت مالکان امضا نمایند