مشاوره حقوقی رایگان - شارژ آسانسور

من ساکن یک آپارتمان هشت واحدی هستم،و در طبقه چهارم سکونت دارم،مالکین طبقات پایین تر(اول،دوم و سوم) جهت پرداخت شارژ ماهانه آسانسور تاکیید دارن که طبقه چهارم باید از همه طبقات شارژ بیشتری پرداخت کنند(4 برابر طبقه اول)،قانونی بر این اساس وجود داره؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام . این موضوع کمی پیچیدست اما د حالت کلی شارژ ساختمان غیر قابل تفکیک و برای همه واحدها برابر هست.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام مخارج مشاعات ساختمان بر اساس میزان مالکیت اختصاصی است