مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ آپارتمان

چگونه هزینه شارژ ساختمان 4 طبقه 7 واحدی محاسبه میشود ،البته آسانسور هنوز نصب نیست، نگهبانی ندارد .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیر و پرداخت قبوض مشاعات براساس متراژ هر واحد باید پرداخت شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

براساس متراژ هر واحد باید پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
براساس متراژ هر واحد باید پرداخت شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. برای تعیین شارژ ساختمان از روش های مختلفی استفادهمیشود مثل شارژ بر اساس متراژ هر واحد.. بر اساس تعداد نفرات هر واحد.. بر اساس امکانات هر واحد. یا ترکیبی از این روشها. بستگی دارد که ساکنان ان ساختمان و مدیر ساختما چ روشی را در نظر بگیرند. مسلما نبود اسانسور و نگهبان هم تاثیر خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه شارژ ساختمان به صورت مساوی از هر واحد گرفته خواهد شد
مگر در مورد بعضی از هزینه ها ، که به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد
میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود مستحضر باشید هزینه شارژ ساختمان به صورت مساوی از هر واحد گرفته خواهد شد مگر در مورد بعضی از هزینه ها ، که به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد میباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براساس متراژ هر واحد باید پرداخت شود.

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

بر اساس متراژ واحد و محاسبه هزینه های مشترک مورد تصویب هیأت مدیره