مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پشت امضا و تامین خواسته

با سلام به وکلای محترم بنده دو فقره چک از کسی گرفتم در وجه حامل هست چون شناختی نداشتم دادم به شخصی که معرفش بود پشت چک رو امضا کرده و 2ماه از تاریخ وصول چک گذشت بعدش برگشت زدم الان صاحب چک مالی نداره حالا می‌خوام از ضامن پولم رو وصول کنم یکی اینکه تقاضای تامین خواسته دادم باید هزینه پرداخت کنم یا نه چون شرایط پرداخت واقعا ندارم و اینکه 2ماه از تاریخ چک گذشته میتونم از طریق ضامن به پولم برسم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از شما که به مشکلات مردم رسیدگی میکنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت درخواست تامین خواسته نیاز به پرداخت وجه نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درمورد اسناد تجاری لازم نیست بابت خسارات احتمالی چیزی پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به پرداخت ودیعه نیست و شما مواعد برای رجوع به ضامن را رعایت نکردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون مهلت ها را رعایت نکرده اید برای تامین خواسته باید پول پرداخت کنید .
اگر بتوانید ثابت نمایید که امضای پشت چک برای ضمانت بوده است علیه ضامن می توانید شکایت نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً باید خسارت احتمالی به صندوق دادگستری بسپارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عدم رعایت مهلت های قانونی موجب می شود که خسارت احتمالی پرداخت نماید