مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نظام وظیفه

سلام وقت بخیر دیوان عدالت اداری از سال 98 بخشنامه ای رو ابطال کرده و حالا نظام وظیفه بر خلافش عمل میکنه و این باعث میشه من ناخواسته به سربازی برم و در رشته ای که قبول شدم پذیرش نشم
اگر شکایت کنم و به نفع من هم باشه باز هم من متضرر میشم چون معلوم نیست کی رای بیاد و اونموقع زمان ثبت نام دانشگاهم تموم میشه و از طرفی هم در حین انجام خدمت سربازی هستم
میخواستم بپرسم این وسط حق من چی میشه ؟
چطور باید به حقم برسم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در دیوان عدالت شکایت نمایید و در صورت صدور حکم به نفع شما ، دیوان در رای خود ، اجازه ثبت نام را خواهد داد و

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما از حق خود جهت شکایت استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.