مشاوره حقوقی رایگان - ضربه مغزی و خونریزی مغزی

سلام
برادر من در حین خدمت طی تصادفی ضربه مغزی از نوع شدید میشوند و دو عمل برداشت خون ریزی مغزی روی مغز ایشان انجام میشود سوال بنده اینه

1. آیا معافیت دائم به ایشان داده میشود اگر بله میخواستم بدانم طبق کدام بند و تبصره؟
2. آیا غرامت یا همان دیه به ایشان تعلق میگیرد اگر بله حدودا چقدر؟

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
در خصوص سوال اول ،وضعيت ايشان بعد از عمل ملاك است در صورتيكه شرايط جسمي مساعدي داسته باشند معاف نمي شوند
ديه ايشان مطابق نظر پزشكي قانوني پرداخت مي شود

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بدوا لازم است موضوع در قالب فرایند قضائی رسیدگی ومنجر به صدور حکم گردد ونظر پزشکی قانونی در میزان دیه وهمچنین معافیت از انجام وظیفه صائب خواهد بود .

پرسشگر :

حدودا دیه اش چقدر میشود

حمید والائی

جناب آقای حمید والائی:

به ایشان دیه تعلق می گیرد ولی بحث معاف شدن یا نشدن بسته به نظر کگیسیون پزشکی می باشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام احتمال معافیت به وضعیت ایشان بستگی دارد