مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کامل

با سلام . بنده مدت 10سال در یک مجتمع مسکونی 40 واحدی مشغول به کار هستم . هم سرایدار هستم هم نگهبان شب تا صبح هم کارهای فنی ساختمان را انجام میدهم . بیمه هم نکردن . حقوق هم از ابتدا تا کنون همیشه کمتر از قانون کار بوده . به تازگی بعد از گذشت 6ماه از سال در مهر ماه حقوق بنده را افزایش داده و 3میلیون تومان واریز کردن . سال گذشته تا پایان شهریور 1400 هم حقوقم 2میلیون و 600هزار تومان بوده . به نظر شما این حقوق طبق قانون کار است ؟ به اندازه 4نفر کار میکنم اما حقوق 1نفر را هم به صورت کامل دریافت نمیکنم . شما بفرمایید بنده چه کنم ؟ مزایا هم اعم از حق اولاد و مسکن و بن و غیره و مرخصی استفاده نشده و سنوات و غیره هم هیچکدام دریافت نکردم . ممنون میشم زودتر جوابمو بدین چون دارن اخراجم میکنن .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اداره کار بابت تمام حق و حقوق خود شکایت نمایید .‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید. حتما در اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حقوق خود را نمایید. ( عیدی ،پاداش ، سنوات ، حق اولاد ، بیمه و ...
و برای دریافت بیمه بیکاری هم باید حتما در ظرف یک ماه از زمان خروج از کار ، ثبت نام برای بیمه بیکاری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در اداره کار بابت تمام حق و حقوق خود شکایت نمایید .‌

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به سایت روابط کار شکایت خودرا علیه کارفرما درخصوص حقوق سنوات پاداش و مزایای متعلقه ثبت و منتظر ابلاغ از طریق اداره کار باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید از طریق اداره کار پیگیری کنید