مشاوره حقوقی رایگان - آموزشگاه فنی حرفه ای کامپیوتر

سلام بنده مربی کامپیوتر هستم با اموزشگاهی کار میکنم که فقط مکان و مدرک از خودشون هست و تمام وسایل کامپیوتر تجهیزات اتاق حتی چراغ و قفل در نیز من تهیه کردم الان 3 ماهه بهم پول ندادن و غیر از اینکه از کاراموزای خودم 7 تومان میبرن به من از 15 کاراموز فقط 5 تومان میدن.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود