مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

باسلام.بنده 15 روز پیش خودروی خود را فروختم . نصف پول را گرفتم قرار شد 20 میلیون سر برج پرداخت کنه و مابقی رو اقساطی. حالا اومده بعد از چندروز میگه پولم جور نشده...مبلغی هم برای فسخ در نظر نگرفتیم. قولنامه دستی بوده.ایا میتوان بابت خسارت شکایت نمود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بلا فاصله برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله و
خسارت تاخیر تادیه ، را مطرح نمایید و یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست محاسبه میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید یادادخواست مطالبه بقیه ثمن معامله و خسارت تاخیر تادیه را ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه ثمن و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر . منافع تا زمان فسخ برای کسی است که تا زمان فسخ مالک بوده است . بنابراین نه شما می توانید بابت منافع از دست رفته خودرو مبلغی مطالبه کنید نه ایشان می تواند بابت افت ارزش ثمن معامله مطالبه خسارت کند لذا فقط در صورتی که در قرارداد بابت پشیمانی مبلغی قید کرده اید همان قابل مطالبه است . یا اگر خسارتی به ماشین وارد کرده آن هم قابل مطالبه است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام عقدبیع عقدی لازم وطرفین معامله نمی توانند برهم زنند مگر به تراضی یا داشتن حق فسخ .بستگی به قرارداد شما دارد اگر خیارات ساقط نشده باشد می توان به این ماده استناد کرد ماده 402 قانون مدنی: ” هرگاه مبیع عین خارجی و یا در حکم آن بوده و برای تادیه ثمن یا تسلیم مبیع بین متبایعین اجلی معین نشده باشد اگر سه روز از تاریخ بیع بگذرد و در این مدت نه بایع مبیع راتسلیم مشتری نمایدونه مشتری تمام
ثمن رابه بایع بدهدبایع مختاردرفسخ معامله می شود”البته در صورت عدم تسلیم تمام مبیع به مشتری از جانب فروشنده این حق ثابت است .در عیر اینصورت شما می توانید دادخواست مطالبه باقی مانده ثمن معامله وخسارات تاخیر تادیه انرابه دادگاه حقوقی ارایه دهید.