مشاوره حقوقی رایگان - دیوار ملک

با سلام منزل ما در شهرستان به ملک دیگری چسبیده بوده است و مالک آن بعد از تفکیک زمین انها را فروخته و از کنار ملک ما معبر برای مالک جدید باز کرده است و این معبر یا کوچه در سال1398 در اداره بنیاد استان تغییر کاربری به کوچه داده است حال بعد از تغییر کاربری مالک قبلی مدعی است که دیوار وی که به ملک ما چسبیده بوده است حالا از ما به خاطر دیواری که بعد از عقب نشینی میبایست برمی داشته و مزاحم بوده شکایت کرده لطفا راهنمایی فرمایید
شایان ذکر است کمیسیون استان در سال1398 رای به تغییر کاربری داده و قسمتی از زمین ایشان به معبر تغییر کاربری داده شده حال ایشان از ما پول میخواهد البته ایشان بعد از تغییر کاربری به کوچه دیوار ملک باقی مانده را که مزاحم رفت و امد بوده را برنداشته است و بر ان دیوار (40سانتی) مابین ملک من و کوچه ادعای مالکیت دارد
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

جسارتا سوال داری ابهام است توضیحات کامل رو باید از یک وکیل مشورت بگیرین یا تماس با کارشناسان همین سایت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برای مشاوره بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ظاهراً طرح هادی در روستا اجرا گردیده و بخشی از ملک به عنوان کوچه تعریف شده است لذا بنا بر تغییر کاربری و طرح هادی انجام شده به نظر هیچ تخلفی صورت نپذیرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این نقشه بر اساس طرح هادی بوده وبر اساس تغییر کاربری بوده بنابراین ادعایی پذیرفته نیست