مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

باسلام
همسرم سالها پیش وقتی پسرم کوچک بود زمین به نامش کرده یعنی قولنامه فروش داده که این شش دانگ زمین به پسرم فروختم و اثر انگشت و امضا زده مبلغ هم زده

الان بعد هشت نه سال که پسرم بزرگ شده و میخواد بفروشه اومده میگه صغیر بود به نامش زدم معامله با صغیر باطله
چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری و پاسخ داده شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ولی می‌توانسته به ولایت از صغیر معامله نماید لذا معامله وی صحیح و قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ضغیر ممیز بوده چون معامله مطلقا نافع است بنابراین قانونا صحیح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا مبایعه نامه غیر نافذ است و قابل ابطال میباشد
ولی باید مدارک و مستندات بررسی گردد تا نوع عقد ، مشخص گردد