مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پرونده از شعبه کیفری به کلانتری

با سلام پرونده ای شکایتی مبنی بر توهین و ضرب جرح در شعبه نهم بازپرسی و سپس در شعب دو کیفری داشتیم که در حال بررسی بود اما چند روز پیش متوجه شدیم که باید برای مواجهه حضری با شاهدان طرف مقابل پرونده مان به کلانتری مراجعه کنیم میخاستم سوال کنم علت چیست و آیا اجازه می دهند که بصورت انفرادی از شاهدان طرف مقابل سوال بپرسیم مبنی بر اینکه عدم صحت شهادتشان را اثبات نماییم.متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مواجهه حضوری شاهدین و شما له عنوان شاکی همزمان در محضر مقام قضایی و یا انتظامی حاضر میشوید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید