مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر و خانواده

سلام دختری20ساله هستم که الان5ساله به شدت سر هر چیز کوچکی هم خانواده با من دعوا راه می اندازند از جمله رنگ لباس و غذا و رشته تحصیلی و پول خواستن و بیرون رفتن. 5سال پیش خونه ی مادربزرگم قهر کردم و با تهدیدها و اجبار پدرم به خونه برگشتم. سال بعد باز هم همین شرایط. تا اینکه الان3ساله فحاشی های پدرم زیاد شده و حتی اگر زود از ان منطقه دور نشوم کتک میخورم. حتی وقتی دکتر بر این باور بود که مشکل از پدر و مادرم است آنها به زور به من قرص اعصاب میدادند و مرا مریض کردند.4ماه پیش به خاطر درخواست پول برای لباس و اینکه 2سال است میگوید پول ندارد خواستم سرکار بروم که با فحاشی و دعوای شدید مرا از خانه بیرون کرد و من به خانه مادربزرگم آمدم ولی الان بعد از3ماه و 2بار تهدید میخواهد به زور مرا به خانه برگرداند. الان چندسال است نفقه کامل نپرداخته برای لباس و نیازها. حتی الان هم به همه سپرده که هیچگونه کمکی به من نکنند و میخواهد مرا با تهدید و در تنگنا قرار دادن به خانه برگرداند. آیا قانون از من حمایت میکند؟ آیا میتوانم از اون شکایت کنم؟ آیا قانون میتواند کمک کند تا کمی زندگی کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت .
شما می توانید مستقل زندگی کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا ميتوانيد مستقلا زندگي كنيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید می توانید مستقل زندگی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع خود را بیان نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

لام شکایت نتیجه ای نخواهد داشت . شما می توانید مستقل زندگی کنید.اما بهتر است صلح و سازش داشته باشید و قدر خونواده را دانست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما در حال حاضر در سن رشد هستید ومی توانید در خصوص امور خود مستقل تصمیم بگیرید.