مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام وقت بخیر.من 21 سالمه. تو سن 3 سالگی پدر مادرم از هم جدا شدن و من با خانواده ی پدرم زندگی میکنم و خوده پدر. و چن سال با یکی از اقوام دوست بودم اولش خود شخص گفتم چنین چیزی ممکن نیست و خانواد مخالفت میکنن..خانواده مطلع شدن و مخالف بودن و بعد 2 سال کم کم راضی شدن و قصدش ازدواج بود. و یکدفعه چشم باز کردم ک شد 6 سال و یکدفعه پشیمون شدم و راضی ب ازدواج باهاش نشدم و بین خانواده کلی بحث شد و الان دوماه از اون موضوع میگذره و همچنان کمی هم بحث باقی مونده. از زمانی ک پشیمون شدم از ی شخص دیگ خوشم اومد و الان 6 ماه میگذره ک از یادم نیمره...توی ذهنم فک میکنم همون شخصیت رو داره ک من همیشه میخواستم.دو ماه باهم بودیم و همه چیزی خوب بود.
و بخاطر همون مسئله خانوادگی مجبور شدم باهاش کات کنم و خیلی همو دوست داشتیم و داریم. متاسفانه اون شخص هم ترسیده و خودمم بخاطر اینکه اتفاقی براش و برای ایندش نیوفته گفتم باهم نباشیم بهتره
و هنوز نمیتونم فراموشش کنم. دوس دارم برگرده از ی طرف هم نمیتونم شرایطی ک باید داشته باشیم رو فراهم کنم ک ارامش داشته باشم.
و مسئله بعدی اینکه من تا این سن چندین جا مشغول کار شدم اما بخاطر مخالفت خانواده ادامه ندادم. نمیدونم باید چطور مستقل باشم پدرم ب شدت مخالف با بیرون رفتن و کار کردن من و انتظار دارن با هیچ شخصی در ارتباط نباشم. من ب همه مشاوره میدم و راهنماییشون میکنم، من حتی بیش از اندازه ای ک درست و غلط و تشخیص بدم میفهمم اما پدرم متوجه نیست. نمیزارن نفس بکشم همش شک و فک میکنم حتی تعقیب ب همه چیز شک دارن و حتی تهدید هم کرد چندین بار ک یا میکشمت یا خودمو میکشم.یا اتیش میزنم‌.
باید چیکارکنم واقعا کلافم. ینی من حق زندگی و ارامش و ندارم؟؟؟بخدا اعصاب درست درمون ندارم از دس این خونه و ادما و آشوبش.
حرف بزنم بدم نزنم بدم برم بیرون بدم نرم بدم . ب همه چیزم شک دارن
ب سرم میزنه شکایت کنم و از خونه بزنم بیرون.
چندین بار خواستم اینکارو انجام بدم گفتم پیدام کنن دردسر میشه. بدون پس انداز چطور میتونم از شرشون خلاص شم.
دیگ خسته شدم از تحمل همه چی. اعصاب هیچی و هیچکس رو دیگ ندارم.گاهی متننفر میشم از همه چی همه‌کس.
میشه بگید چیکارکنم. میتونم شکایت کنم از پدرم و از دسش راحت شم ؟؟؟
ممنون ک وقت میزارین و متن رو مطالعه میکنید و پاسخ میدید.
لطفا راهنمایی کنید واقعا لازم دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مستقل و جدا از خانواده زندگی کنید و کسی نمی تواند مزاحم شما باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان زندگی مستقل برای شما وجود دارد
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

مطمئنا امکان زندگی میتقل دارید و در صورت ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید از 18 سالگی مستقل باشید و حتی خروج از کشور سوالی بود تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مشکلی ندارد میتوانید مستقل زندگی نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
نفقه از پدر قابل مطالبه است و امکان مستقل شدن هم وجود دارد‌

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما از نظر قانون هیچ منعی برای مستقل زندگی کردن ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید بطور مستقل زندگی نمایید و نفقه نیز از پدر قابل مطالبه می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به منظور رسیدگی دقیق و مفصل تر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منع قانونی جهت سکونت مستقل وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید مستقل زندگی کنید و تقاضای نفقه کنید . ولی این را بدانید مبلغ نفقه بستگی به وسع مالی پدرتان دارد و معمولا مبلغ زیادی نیست و ایشان تکلیفی به تهیه منزل مجزا برای شما ندارند.
پیشنهاد من این است چون سن شما پایین است و شغلی ندارید ابتدا به دنبال یادگیری حرفه و ایجاد شغل برای خودتان باشید تا بتوانید با خیال راحت مستقل شوید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید مستقل زندگی نمایید و هیچکس حق دخالت در زندگی شخصی شما را ندارد ولی ابتدامی بایست شغلی داشته باشید