مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره غیر مکتوب

سلام
بنده در آپارتمانی مستاجرم، پس از انقضای مدت اجاره، بنده یک آپارتمان پیش خرید کردم و به موجر اطلاع دادم که در قرارداد پیش خرید ذکر شده، 3 ماهه آپارتمان بنده تحویل خواهد شد.
اما برای پیش بینی تاخیرات احتمالی در تحویل آپارتمان خریداری شده، درخواست کردم قرارداد را 6 ماهه یا بیشتر تجدید کنیم حتی برای کسب رضایت موجر حاضر شدم علیرغم مصوبه ستاد کرونا مبنی بر افزایش 20 درصدی اجاره بها، با 12 برابر افزایش اجاره قرارداد را تمدید کنم. اما موجر گفت فعلا فقط 3 ماه پشت قرارداد قبل مکتوب میکنیم و قول داد در صورت
تاخیر در تحول آپارتمان با شما راه می آیم و شما می توانید بمانید تا ملک حاضر شود. حتی به همین دلیل بند جریمه تاخیر را با رضایت حذف کرد.
اما متاسفانه بعد از انقضای مدت 3 ماهه ایشان اظهارنامه فرستاده که موعد شما منقضی است و من ملک را به خواهرم فروختم و باید تخلیه کنید.
من پاسخی به اظهارنامه ندادم اما حضوراَ، قول و قرارمان را به ایشان یادآوری کردم و تا الان 3 ماه اضافه از قرارداد در ملک مانده ام. و بدون تاخیر اجاره ماهیانه و شارژ ساختمان را واریز و رسید برایشان ارسال کرده ام.
سوال بنده این است که با توجه به اینکه قرارداد مکتوب برای بیش از 3 ماه ننوشتیم آیا من حقی دارم که تا تحویل منزل جدید بمانم یا موجر می تواند حکم تخلیه بگیرد یا مدعی اجرت المثل ایام تصرف باشد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، برای تمدید قرارداد اجاره ، نیاز به تنظیم اجاره نامه جدید نمی باشد و قرارداد اجاره خود به خود و با افزایش 20 درصد تمدید خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای تمدید قرارداد اجاره با توافق طرفین تا 25 درصد در اجاره بها می تواند افزایش دهید و درهمان اجاره نامه قابل تمدید می‌باشد