مشاوره حقوقی رایگان - تهمت شوهر به زن

متاسفانه بنده با شوهرم مشکل پیدا کرده ام و بدبین هستند که وقتی خانه ی خواهرم بوده ام و خواهرم منزل نبوده و دو تا پسر 8 ساله من و ایشان هم بوده اند من با شوهر خواهرم خلوت داشته ام و دلیلش هم این طور بیان می کند که وقتی تلفنی پرسیده چه کار می کنم گفتم برنامه ای برای آن موقع ندارم و بچه ها تکلیف می نویسند .. من نمی دانم چه طور می توانم با شوهر این قدر بدبین ادامه ی زندگی بدهم که به راحتی به همسرش تهمت ناروا می زند و هر چه می گویم مجاب نمی شود چه کار می توانم بکنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادراه به سوالات حقوقی پاسخ می دهد.برای این موضوع بهتر است به مشاوره خانواده مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا با سلام به مشاوره خانواده مراجعه نماییدو اگر سوالی دارید می توانید تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو شما باید به مشاور خانواده مراجعه کنید