مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اسید پاشی

سلام
سه سال که عقد کردم شوهرم بسیار فحاشی میکنه به خودم و خانوادم و از الفاظ خیلی زشتی استفاده میکنه هم پیامکی هم تو روی خودم ولی همیشه جلو بقیه خودش سر به زیر نشون میده .... خیلی پرخاشگری میکنه و دست بزن داره جدیدا هم منو تهدید به اسید پاشی کرده و به من تهمت هرزگی میزنه به صورت پیامکی ... من چطوری میتونم با توجه به اینکه از پیامکهاش عکس دارم و شمارش هم به نام خودش هست شکایت کنم و درخواست طلاق بدم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام .شکایت تهدید و توهین و فحاشی بکنید و بعد از اثبات دادخواست طلاق از سوی زوجه بعلت عسر و حرج مطرح کنید