مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اسید پاشی

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
من حدود 21سال هست که ازدواج کردم وتا الان با هر سختی و بی کاری و بی پولی همسرم کنار اومدم ایشون خیلی بد دل هستش و تا الان چندیدن بار منو تهدید کرده به اسید پاشی که اول که طلاقت نمیدم کاری سرت میارم که تو تیمارستان بستریت کنن و چندین بار به تعداد انگشتان دست شایدم بیشتر منو تهدید کرده که روز بعد از طلاق اسید میپاشم تو صورتت که دیگه نتونی ازدواج کنی ...من در بهمن ماه سال 1400 که روز مادر بود با خودش به منزل مادرم رفتم و باهاش به خونه بر نگشتم تا 15 روز خونه مادرم بودم به هر پلتیکی میخواست منو برگردونه و من با چند وکیل صحبت کردم و در قضا به دفتر یک وکیل پایه یک رفتم برای مشاوره حتی پشت گوشی خانم وکیل هم تهدید کرد و چون من پول ندارم که وکیل بگیرم که پیگیر کارم باشن نمیتونم هیچ کاری بکنم حتی شکایت از شما خواهش میکنم لطفا منو راهنمایی کنید واقعا دیگه گنجایششو ندارم که تحمل کنم تو رو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به خدا توکل کنید و برای احقاق حق خودتان جلو بروید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان تهدید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید در خصوص تهدیدهای انجام گرفته شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید می‌توان طرح شکایت کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت عنوان تهدید شکایت نمایید