مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

باسلام و خلاقیت.... برای ازدواج دخترهاست ساله ام نزد مشاور رفتیم حدود چهار جلسه ، تستها رو هم دادند ولی مشاور هیچگونه اشاره ای به چند اختلال روحی روانی پسر و اعتیاد او به سیگار به ما نداد یا نتوانسته پیدا کند .... به هرحال دامادمون سیصد و شصت درجه با چیزی که نشون میداد و ما اعتماد کرده بودیم تفاوت داره از چه راهی میتونیم از مشاور شکایت کنیم .... یا از این خانواده در بحث فریب در ازدواج.

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

امکان موفقیت کم هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید مگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی داشته باشید قابل بررسی است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت هیچ شرایطی نمیتوانید مگر اینکه بتوانید عمد و تقصیر او را اثبات کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورت داشتن دلایل و مدارک محکمه پسند از جمله شهادت شهود و سایر دلایل دیگر امکان شکایت وجود دارد

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. موضوع شما قابلیت پیگیری ندارد و آنچه امروز شما اختلال روانی پسر اعلام میکنید ممکن است صرفاً از نظر شما باشد و الان اون آقا هم اعتقاد به شکایت از مشاور داشته باشد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر مدارکی داشته باشید قابل بررسی است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر. اگر اعتیاد پسر به صورت مداوم ب فقبل از ازدواج برگردد وبا دلایلی قابل اثبات باشد میتوانید شکایت خود را مطرح کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان موفقیت ضعیف می باشد