مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ابزارآلات و خودرو و ضرب وجرح با قمه توسط یه خانم

با سلام بیشتر از یسال است بنده طرح شکایت نموده ام بابت سرقت خودرو و ابزارالات به زور قمه و 17 ساعت زندانی کردن در خانه اش با دستو پای بسته با ضرب و جرح با قمه که از ناحیه دست و پا و سر مورد ضرب گرفتم ولی متهم بعد از شکایت بنده جرمش را گردن نمیگیرد و انکار میکند ولی بازپرس محترم بعد تحقیقات و شاهد انی در مورد خورو قرار 200 میلیونی برایش صادر کرده و متهم سند گذاش اومد از اگاهی بیرون حال پرونده به دادگاه رفته ولی قاضی بعد دو جلسه حضوری از ما پرونده را کسر از امار نموده حال سوالم این هس چرا پرونده یسال بیشتر طول میکشد و بنده چیکار کنم این زن گردن نمیگیرد در ضمن سابقه دار بودش وبنده نمیدانستم و در ضمن صیغه بنده بوده با مدرک ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا پرونده از دادسرا به دادگاه رفته و از لیست آمار پرونده های دادسرا کم شده است