مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام دوستان
قریب به 300 میلیون تومان از وسایل و اجناس وابزارالات برقی من را دزد برد حالا بعد از دو سال آن را پیدا کردم می توان علاوه بر گرفتن پول کلیه ابزارآلاتی را که سرقت کرده بود و را از آن گرفت و خسارت تاخیر تادیه را هم از آن گرفت
چون اجناس مغازه را با پول وام خریده بودم که روزانه آنها را به صورت اجاره ای کرایه میدادم دست عموم مردم که این شخص سارق آن ها را به سرقت برده حالا باید چطوری از این شخص کلیه خسارات را گرفت
یک_ هزینه های آیین دادرسی و هزینه وکیل
دو_ هزینه های که قراربود من این وسایل را روزانه اجازه بدم و با پول اجاره اقساط وام پرداخت کنم که این شخص آنها را دزدید حالا من می توانم به ازاری هر روزی که وسایل و ابزارآلات را دزدید بود هزینه آن را ایشان گرفت چون من وسایل خود را روزانه به عموم مردم اجاره میدادم روزانه سرجمع 1/5میلیون تومان سود داشتم یعنی ایشان روزانه قریب به 1/5میلیون تومان به من ضرر زد و قریب به شش الی هفت دستگاه و ابزارآلات را دزدید
و ازیک طرف هم با توجه به اینکه مناقصه نگهداری از پارک وفضاسبز شهرداری را برنده شده بودم که ماه اول کارهای مناقصه را انجام داده ام که از ماه دوم تمام وسایل مورد نیاز را به سرقت بردند که شامل چندین چمن زن برقی دستگاه حرص کن قیچی
شلنگ وغیره بود که این وسایل را با خودش برده که در آخر منجر به فسخ قرارداد فی مابین من و شهرداری شد و شهرداری جهت خشک شدن چمن و درخت و فضای سبز باید من 370 میلیون تومان به آنها جهت خسارت به پارک را باید پرداخت کنم

با تشکر نیازمنده راهنمایی ام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است