مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه صالح بررسی

با سلام
شخصی از بنده بابت قرار دادی 400 میلیونی تحت عنوان سرمایه جهت شراکت از بنده شکایت کرده
بنده هم توی دادگاه گفتم این قرار داد فیش واریز نداره
ایشان هم در جواب گفتن این قرارداد بابت سود های قبلی پول هایی بوده که پیش من داشته
این در حالیست که کلا مبلغ 100 میلیون برای بنده واریز داشتن که منم 100 میلیون واریزی براش داشتم

حالا توی دادگاه حقوقی دعوای ابطال قرارداد مبنی بر جهت نامشروع و ربوی بودن دادم

ایا این قضیه در دادگاه حقوقی برای بطلان قرارداد بررسی خواهد شد یا جنبه کیفری دارد؟

چون یکی از پرونده هام قرارداد قرض بوده قاضی گفته باید بری دادگاه کیفری برای ابطال

میخوام بدونم ابطال قرارداد شراکت صوری که بابت ربا بوده توی دادگاه حقوقی بررسی میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما نیاز به گفتگوی بیشتر و بررسی قرارداد دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد