مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد

اینجانب واحدی رو سال 93 خریدم که مالک فروش مال غیر کرده وامسال حکم کیفری وبطلان قرار داد بعد از خودم رو رای حقوقی گرفتم ...حال خواستم چه مراحلی باید بعد از این انجام بدم برای گرفتن خونه ام...
با توجه به اینکه ساختمان باشند مادری رهن بانک بوده بعد از قرار دادمن وتازه نامه تفکیک اداره ثبت گرفتن
وآیا اگر سند بزنه به اسم کسی که الان توی منزل ساکن ومن بطلان قرار دادشو گرفتم ...برای من مشکل نمیشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست.
جهت اظهارنظر دقیق لازم است مدارک و مستندات بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی باید جزئیات موضوع بررسی گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوالتان واضح نیست. لطفا سوال را ویرایش و با جزییات بیشتر ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند بدهید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای ارائه پاسخ قانونی باید جزئیات موضوع بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام. توضیحات جنابعالی روشن و واضح نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند بدهید.