مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد

سلام، اگر خریدار در قولنامه تمام اختیارات فروشنده را ازش گرفته باشه وبه غیر از مورد معامله که یک باب ساختمان روستایی بوده زمین مجاور را هم در قولنامه آورده باشد (زمین هم مال فروشنده میباشد) ایا میتوان به استناد شهادت همان شهوددر دادگاه وبه جهت اینکه شهود(چندنفر) وفروشنده بی سواد بوده اند به اتهام کلاهبرداری شکایتودر خواست ابطال قرارداد نمود قرارداد دریک نسخه تنظیم ودر اختیار خریداربوده خریدار فوت شده قولنامه پس از گذشت 30 رو شده وراث مانع فروشنده هستند گواهان اظهار می دارند از بیسوادی آنها و صداقت آنها سو استفاده شده قولنامه به شکل دیگری برایشان خوانده شده که معامله منزل مسکونی بوده و زمین مجاور نبوده که الان در قولنامه هست در ضمن با سو استفاده ثمن مورد قرارداد را نیز پرداخت ننموده. سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم مطالعه قرارداد و سایر اسناد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم مطالعه قرارداد و سایر اسناد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و مستندات بررسی گردد