مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
همسر بنده بدون هیچ دلیلی منزل را به بهانه دکتر رفتن ترک کردند، و‌ به خانه مادرشان رفتند، 2 روز بعد یک دعوای صوری راه انداختند و من را عصبی کردند و من درخواست طلاق دادم، هنوز نوبت دادگاه نشده ایشون از بنده 5 میلیارد پول برای مهریه درخواست کردند، و‌ من درخواست طلاق را پس گرفتم، حتی متوجه شدم عمل زیبایی بینی بدون اطلاع بنده انجام دادن ، یک پسر 4 ساله داریم،
3 ماه هست که در خانه مادرشان هستند و متوجه چت های بسیار سکسی در اینستاگرم تلگرام و واتساپ همسرم شدم که در چتها از محل قرار و کثافت کاریاشون صحبت میکردند، تو چت ها شماره با هم رد و بدل کردند، هم خطی که خانوم بنده داده به اسم خودش است و هم شماره خط اون اقا به اسم خود فرد هست، ایا با این ادله میتوانم درخواست رابطه نا مشروع خود را انجام و ثابت کنم و حضانت پسرم را بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دادگاه با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و پرینت شماره تلفن آنها را بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با مراجعه به دادگاه با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید و اسکرین شات پیام ها را به دادگاه ارائه بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد شكايت كيفري عليه هر دو نفر مطرح كرده و پيگيري نماييد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله میتوانید با ثبات رابطه نامشروع درخواست سلب حضانت فرزند مشترک را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید