مشاوره حقوقی رایگان - اغفال کردن زن متاهل از طرف مرد متاهل هنگام کار در شرکت

سلام میخواهم یک لایحه شکایت بابت اغفال کردن همسرم از سوی یک مرد متاهل هنگام کار همسرم را اغفال میکند و میگوید از شوهرت جدا شو من صیغت میکنم و همسرم را به منزل شخصی خود دعوت میکند و با هم عمل زنارو انجام میدهند و میخواهند که یک موقع من که شوهر زن اغفال شده می‌باشم متوجه نشوم به یک جوان بدبخت و معتاد پول می‌دهند تا با همسر وی رابطه نامشروع صوری ایجاد کند تا برای رد گم کردن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت رابطه نامشروع نمایید البته باید این ادعا را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت ادله کافی تحت عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت داشتن دلایل و مدارک محکمه پسند می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ا سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری...هزینه مشاوره آنلاین قبل از مشاوره اعلام خواهد شد.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به شرایط دو طرف که متاهل هستند شما حق طرح شکایت تحت عنوان زنای محصنه دارید که به دادگاه کیفری یک ارسال می شود و در آن مرجع مورد رسیدگی قرار میگیرد و مجازات بسیار سنگین در صورت اثبات دارد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال مبهم است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما هم محکوم میشود شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.