مشاوره حقوقی رایگان - طلاق اعتیاد همسر

سلام. من خانم هستم سال 92 عقد کردم شب عقد متوجه شدم همسرم اعتیاد به شیشه دارد به خاطر ابرو حرفی نزدم تمام تلاشم رو کردم ترک کنه نشد تا امروز. دست بزن داره تا با چاقو کاتر تهدید کرده توهم داره تهمت به من برادرم زده که رابطه داریم دختر دو ساله ام رو میگه برای من نیست همش میگه کسی میاد خونه میره خانواده اش در جریان اعتیادش هستند خیلی باهاشون صحبت کردم که بیاند با هم کمپ ببریم اما خودشون کنار کشیدند. من تنهایی با دوتا بچه 5 2 ساله نمیتونم تنهایی کمپ ببرم. خودشم اصلا نمیره چند بارم گفتم منو زده. سال 92 منو مجبور کرد دفتر خونه مهریه بگم دریافت کردم. سال 97 خونه ای پردیس گرفتیم به خاطر شرایطی بنام من خورد. بعدا چند جا گفت مهریه امه. در حال حاضر به خاطر رفتار های پر خطرش نمیشه باهاش زندگی کرد. خونه مادرم چند روز پیش تهمت بهمادر من برادرم زد کارت حقوقی هم خرج بچه ها زندگی میکردم سوزاند. خانه ای که بنام من هستش هم زنگ زد گفت قفلشو عوض کرده. من بابت تهمتش شکایت کردم. درخواست حقوقی نفقه خودم بچه ها رو دادم. الان میخوام طلاق بگیرم با شرایط بالا چکار کنم حضانت بچه ها بعد هفت سال به من میدند خونه از دستم در نمیاد با ازمایش اعتیادش مشخص میشه ؟ چون شنیدم راه تقلب زیاده کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اول نفقه خود را مطالبه کنید و برای بردن به کمپ از طریق داستانی نامه بگیرید و سپس دادخواست طلاق دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدم صلاحیت اخلاقی ایشان را اثبات کنید و اعتیاد هم باید اثبات شود راه تقلب باز است اما دست روی دست هم نمیشود گذاشت بنا به نوشته شما بلایی نبوده که سر شما نیاورده باشد با اثبات‌عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید در ضمن خانه ای که به اسم شماست حق تعویض قفلش را ندارد.دادخواست خلع ید دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اقدامات طلاق خودرا میگیری نمایید درخصوص منزل که در مالکیت شما می باشد نیز بعلت تعویض قفل منزل میتوانید علیه وی شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بتوانید اعتیاد همسرتان را در دادگاه اثبات کنید هم طلاق میگیرید و هم حضانت فرزندان جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به احتمال زیاد حضانت بچه‌ها با شماست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر سند خانه در مالکیت شما است و همسر شما قفل خانه را عوض کرده ، بلافاصله به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت کیفری نمایید
دعوای نفقه خود و فرزندان را پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طلاق به موجب اعتیاد شرایط ویژه ای دارد که باید این مراحل طی شود ولی حضانت را میتوانید بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صورتجلسه نمایید و طرح دعوا نمایید سوالی بود تماس بگیرید