مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مهریه به طرفیت وراث

باسلام خدمت عزیزان. خانمی (زن دوم) به طرفیت از وراث همسرش دادخواست مهریه و تامین خواسته زده حدودا یک ماه. و الان به دلیل نقص و نبود اسناد و مدارک پیوست دادخواست پرونده رد شده و مختومه شده (واقعا هم چیزی به نام متوفی نیست) . این مختومه شدن به چه معنا هست ایا دوباره میتونه این پرونده به جریان بیفته و طلب مهریه از ورثه کنه. باتشکر از صبر و شکیبای وکلای عزیز

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بله مهریه از دیون ممتازه بوده و دین متوفی محسوب میگردد
بنابراین در صورت ارائه دلایل و اسناد دال بر وجود اموال متوفی ، اخذ مهریه بلامانع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله مهریه از دیون ممتازه بوده و دین متوفی محسوب میگردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مهریه را میتوانید مطالبه نمایید دین ممتازه محسوب میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که متوفی مال واموالی داشته باشدمیتواندازمحل فروش اموال مهریه خودرامطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
بله می تواند مهریه خود را از ماترک اگر وجود داشته باشد مطالبه نماید
مدارک باید بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک مجدد می توان دادخواست داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله دادخواست شما به علت نقص شکلی دادخواست ، رد شده است و شما میتوانید دوباره دادخواست جدید بدهید