مشاوره حقوقی رایگان - سهم زمین ارثی

سلام یک زمین ورثه ای سالها پیش تقسیم شد به سبک سنتی با متر و در شورای روستا ثبت شد حالا بعد از سالها یکی از وراث به خریدن سهم بقیه ورثه اقدام کرده و این فردی ک میخواهد سهم بقیه را بخرد یک نفر را اورده ک به سبک جدید تقسیم کرده و تقسیمات به هم ریخته قسمتی که ما در ان ساخت و ساز کردیم یک بخشش افتاده در سهم دیگری الان حق دارد ک سهم ساخته شده ما را بگیرد؟ تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر تقسیم نامه توسط همه وراث امضا شده باشد قابل تغییر نیست مگر با موافقت همه وراث یا با حکم دادگاه