مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم الارث

سلام، خسته نباشید. ما سه برادر هستیم که زمین پدری را به اسم هر سه نفر سند زده ایم و حال بعد از 20 سال خواهران من ادعای سهم دارند. آیا اگر آن ها از ما شکایتی به مراجع قضایی ببرند، سهمی به آن ها تعلق میگیرد یا چون زمین به اسم ما هست، آن ها سهم نمیبرند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر در زمان حیات پدر و توسط پدر به شما منتقل شده ارثی نمی برند در غیر اینصورت ارث میبرند.