مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملک

با سلام پدر بنده زمانی که در قید حیات بودن طی صلح نامه ای که به صورت رسمی هست ساختمان مسکونی خود را به چهار فرزند پسرش انتقال دادند و برای سهم خواهران نفری 100میلیون از هر فرزند پسر مابه التفاوت گرفتن و در بانک سپرده کردند برای دختران. البته جز پول باغ و زمین دیگری به دختران بخشیدند و همه پسرها و یکی از دختران این صلح نامه را امضا کردند اکنون که پدرم فوت کرده یکی از خواهران که امضا نکرده در مورد ساختمانی که به پسران بخشیده شده ادعای سهم الارث دارد میخواستم بدونم آیا خواسته ایشان ارزش قانونی دارد با توجه به این که صلح نامه را هم امضا نکرده.تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که صلح شده باشد مشکلی به وجود نمی‌آید مگر تحت شرایط خاص

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

با توجه به اینکه انتقال در زمان حیات و به صورت صلح نامه می باشد نیاز به امضا ورثه نبوده و سهم الارث محسوب نمیگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به محتوا و شرایط صلح‌نامه دارد باید خوانده شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله ارزش قانونی دارد بنا به تقسیم ماترک از مال مورث

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صلحنامه معتبر می باشد و نیازی به امضای تمام وراث نیست مگر اینکه بتواند بی اعتباری آن را اثبات کند.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

خیر
جهت پاسخ دقیق تر گزینه ارسال و بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ادعای ایشان رد خواهد شد
نیاز به امضا ورثه نیست
متصالح مالک ملک محسوب خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ببینیم دقیقا خواسته ایشان چیست صلح نسبت به کسانی که امضا کرده اند موثر و قانونی است و نسبت به مابقی نیاز به بررسی دارد