مشاوره حقوقی رایگان - ادعا موجر بعد از پایان قرارداد

سلام بنده یک باب دکه در تاریخ 11/98 اجاره کردم. بعد 9 ماه خالی کردم بدلیل کرونا و بعد پایان قرارداد درخواست ودیعه کردم و موجر 4 ماه وقت گرفت که رهن رو پرداخت کنه اما نداد و حتی قفل دکه را هم شکست و به دیگری اجاره داد بنده اظهارنامه فرستادم پاسخی نگرفتم و شکایت کردم. حالا که ایشان محکوم به پرداخت شده ادعا میکند که بنده اجاره ندادم و حتی اقلام ایشان را سرقت کردم . . در قولنامه هیچ اقلامی ثبت نشده و خالی به بنده تحویل دادن. آیا امکان دارد چیزی که در قولنامه ثبت نشده را مطالبه کرد؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، پرداخت اجاره بها باید توسط شما اثبات شود با فیش های پرداخت یا شهادت شهود . اما در مورد سرقت ایشان باید ادعای خود را در مورد سرقت توسط شما اثبات کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا سرقت که ادعایی بیش نیست وقابل اثبات با توجه به شرایط نمی باشد
ثانیا در خصوص اجاره بها نیز باید اثبات نمایید اجور پرداخت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با شاهد قابل اثبات است و در خصوص کرایه هم فیش ها قابل استناد استناد است و حتی می توانید تاخیر آن را بخواهید.
در صورتی که پاسخ خود را دریافت نکرده یا همچنان نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر موجر باید تمام مبلغ رهن را پرداخت نماید و اگر مدعی عدم پرداخت اجاره بها یا سرقت باشد باید جداگانه دادخواست بدهد یا شکایت سرقت را مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر موجر باید مبلغ رهن را به شما بدهد و شما نیز باید ثابت کنید که احاره ماهیانه را پرداخت کرده اید . و اگر شکستن قفل در در زمان تصرف اجاره ای شما بوده میتوانید به عنوان ورود به عنف شکایت کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در جواب اظهار نامه شما وقت خواستن که بهترین ادله را دارید در کنار شاهد و موارد دیگرمطالبه وجه راداشتع باشید سرقت هم ادعای همان فرد است که باید انرا ثابت کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر هر نوع ملحقات نیازمند تصریح است
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت ادعای ایشان بر سرقت و عدم پرداخت می بایست این موضوع را اثبات نماید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند نسبت به چیزی که در قولنامه نیست ادعایی داشته باشد مگر اینکه ثابت کند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایشان ملزم به پرداخت ودیعه هستند و اگر ادعایی در خصوص عدم پرداخت اجاره دارند باید اقامه دعوی نمایند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سرقت باید دلایل ابراز نمایید تا وقوع سرقت برای قاضی محرز و مسلم شود نسبت به اجرا پرداختی می توانید به پرینت بانکی استناد نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص سرقت باید دلایل و مدارک ارائه دهند
با پرینت پرداخت اجاره بها و یا شهود موجر نمی توانند منکر اجاره شوند