مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه پدر برای دختر بیوه

سلام. خانوم 56 ساله هستم. پدرم کارمند شرکت نفت بودن. بعد از فوت ایشون مادرم مستمری دریافت می کردن. پارسال مادرم فوت شدن و کسی شرایط لازم برای دریافت پدر رو نداشتن. امسال شوهر من فوت شدن. چه جوری می تونم اقدام کنم برای دریافت مستمری؟ چه مدارکی باید داشته باشم؟ من فقط شماره مستمری مادرم رو دارم. ایا همین کافیه یا باید شماره بیمه پدرم هم باشه؟ کرج هستم .ممنون از شما

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست به اداره بیمه مراجعه کنید،با مدارک شناسایی و همچنین گواهی انحصار وراثت پدرتون.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به صندوق تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به اداره بیمه با در دست داشتن مدارک مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به صندوق تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
گواهی فوت همسر در صورتیکه شاغل نباشید به صندوق بازنشستگی مربوطه مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به صندوق بیمه واحد مستمری مراجعه وتشکیل پرونده بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صندوق بیمه اداره تامین اجتماعی واحد مستمری بگیران مراجعه کنید و کسری مدارک را جویا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صندوق بیمه مستمری بگیر مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضورا به سازمان مربوطه مراجعه کنید