مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فوتی

سلام امسال من تصادف کردم درماه محرم مقصرم وطرفم فوت شده مدارکمم تکمیله ولی وقتی رفتم بیمه گفتن باید 2/5درصد بیمه رو خودت پرداخت کنی اما همه میگن بیمه باید همشو بده و الانم تا حدود50روزه ماشینم تو پارکینگه و برای آزادیش گفتن برو پروانه کسب بیار و منم آشنایی ندارم برایم جور کنه میگم نمیشه سند خونه گذاشت یا اصلا چقدر طول میکشه این کارا تموم بشه من ماشینمو آزاد کنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
با توجه به حساسیت موضوع از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است یک ضامن کارمند معرفی نمایید . دادگاه شاید چند ماه طول بکشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می‌تونه با موافقت قاضی سند خونه را بزارید و با اخذ وثیقه یا ضامن میتونید ماشین را آزاد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر قاضی در اخذ نوع وثیقه مهم هست از قاضی رسیدگی کننده تبدیل را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تبدیل وثیقه را از قاضی رسیدگی کننده بخواهید در صورت امکان موافقتومی کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تبدیل و تحقیق وثیقه را باید از مرجع رسیدگی درخواست نمایید ممکن است مورد موافقت قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با قاضی صحبت کنید سند ملک بزارید تا ماشین رفع توقیف بشود یا فیش حقوقی ضامن .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با قاضی صحبت نمایید جهت معرفی وثیقه احتمال زیاد موافقت می نماید