مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فوتی

سلام. پدر بنده در تصادفی که داشتن دونفر از طرف مقابل فوت شدن و افسر صددرصد پدر اینجانب را مقصر کردن چه حکمی ممکن است به پدر بنده بدهند در ضمن هیچ سابقه کیفری ندارن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر پرداخت دیه متوفیان مجازات اسلی تا سه سال حبس است که قابل تبدیل به جزای نقدی نیز خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات قانونی تصادف منجر به فوت پرداخت دیه و مجازات حبس شش ماه تا سه سال حبس است که مجازات حبس قابل تبدیل به جزای نقدی است.
دیه نیز از طریق بیمه ماشین پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینگونه تصادفاتی که عمدی وجود ندارد مجازات آن دیده است و مطابق نرخ روز و دیه امسال 600 میلیون تومان است در ماه حرام به آن اضافه می شود و مجازات حبس دارد آن را با رضایت می توانید از تعلیق آن استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات قانونی تصادف منجر به فوت پرداخت دیه و مجازات حبس شش ماه تا سه سال حبس است که مجازات حبس قابل تبدیل به جزای نقدی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود انکا حبس وجود دارد
لکن امکان تبدیل به مجازات جایگزین حبس نیز متصور است

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
با اخذ رضایت مشمول جریمه می سوند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در تصادفاتی که عمدی وجود ندارد مطابق نرخ روز و دیه امسال 600 میلیون تومان است در ماه حرام به آن اضافه می شود و مجازات حبس دارد آن را با رضایت می توان به جزای نقدی یا از تعلیق مجازات استفاده نمایید