مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر فوت شده به پسر معلول مزمن شدید اعصاب و روان تحت نظر سازمان بهزیستی

سلام خسته نباشید بنده متأهل و دارای دو فرزند و مستاجر هستم، بیماری مزمن و شدید اعصاب و روان دارم و تحت نظر سازمان بهزیستی هستم، از طرفی چندین سال هست که با بیماری اسپاسم مغزی که به دلیل باریکی رگهای سر با کمی فشار عصبی باعث تشنج مغزی شده و به همین دلیل یکبار سکته خفیف مغزی داشتم و از طرفی بخاطر مشکلات مالی یکی از کلیه های اعضای بدنم را اهدا کردم و همچنین توان کار کردن اصلا ندارم،تا پدرم زنده بودن با حمایت پدرم زندگی رو به سخنی می گذروندیم ولی بعد از فوت پدرم حتی توان رفتن به پزشک معالجم رو بخاطر مشکلات مالی ندارم و خانومم با کار در منازل مردم به سخنی پول در می آورد، آیا به من حقوق بازنشستگی پدرم تعلق می گیرد یا خیر؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت از کار افتادگی مستمری تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما طبق نظر کمیسیون پزشکی ، از کار افتاده باشید و تحت تکفل پدر هم باشید مستمری پدر به شما تعلق خواهد گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید توسط پزشکان کمیسیون پزشکی سازمان مربوطه معاینه بشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعلق میگیرد البته کمسیون پزشکی باید کارافتادگی شما را تایید کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید توسط پزشکان کمیسیون پزشکی سازمان مربوطه معاینه بشوید