مشاوره حقوقی رایگان - تعلق مستمری پدر به دختر مطلقه

اگر دختری مطلقه باشد و2سال تحت بیمه پدرش قرار بگیرد و پدرش بعداز2سال فوت شدند.حق مستمری به ایشان تعلق میگیرد.چقدر تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعلق میگیرد اگر مستعمری بگیر دیگری هم باشد 25درصد متعلق به شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تعلق می گیرد و اگر مستمری بگیر دیگری هم باشد به شما 25 درصد تعلق می گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و اگر مادر زنده باشند حدود 25 درصد به دختر تعلق خواهد گرفت ولی اگر مادر فوت کرده باشند سهم دختر بیشتر خواهد شد