مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

با سلام. من مستاجر هستم . صاحب خانه دوسالی است که برای تمدید قرارداد نیامده تماس هم میگیریم که رهن خانه را پس بدهد که جابجا شویم کسی جوابگو نیست، میگوید خانه را فروخته و رهن خانه را باید از صاحب خانه جدید پس بگیریم، درحالی که از جایی مطلع شدیم که خانه را نفروخته. چطور باید مطمئن شویم که خانه فروش رفته یانه ؟و پول رهن را چطور پس بگیریم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام به استناد قرارداد اجاره علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، برای بازپس گرفتن مبلغ ودیعه باید اول ملک را تخلیه کنید و مراتب تخلیه را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید و کلید را به آنجا تحویل دهید . و بعد از آن برای موجر اظهارنامه رسمی بفرستید . از آن تاریخ به بعد علاوه بر مبلغ ودیعه میتوانید خسارت تاخیر تادیه هم از ایشان از طریق قانونی دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از صاحب جدید میتوانید رهن را بگیرید خب مشکل نیست اما در غیر این صورت از صاحب جدید ادرسی پیدا کنید و مبلغ رهن را مطالبه کنید . در نهایت میتوانید دادخواست مطالبه رهن الاجاره نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا خانه را تخلیه نمایید و سپس درخواست تامین دلیل مبنی بر تخلیه بودن
خانه نمایید و کلید را به شورا تسلیم نمایید و بعد دادخواست مطالبه مبلغ رهن را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید ابتدا خانه را تخلیه نمایید و سپس درخواست تامین دلیل مبنی بر تخلیه بودن خانه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما باید بر اساس قرارداد اجاره خود عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است تا زمانی که پول پیش را پرداخت نکرده تخلیه نکنید.
با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که قصد تخلیه دارید و از موجر بخواهید پول پیش شما را پرداخت کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا پول پیش را نداده تخلیه نکرده و اظهار نامه در این ارتباط به ایشان بدهید.