مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند

باسلام وقت بخیر بنده یک خودرو پراید خریدم و قولنامه ای دستی بوده دوسوم مبلغ توافق شده رو پرداخت کردم و مبلغی جهت تنظیم سند و تعویض پلاک نگه داشتم الان به مشکل خوردم چون صاحب سند نمیاد سند بزنه نه وکالت بده چند بار هم بصورت مسالمت آمیز حرف زدیم الان تقاضای پول بیشتر از مبلغ توافق شده می‌کند و تمامی هزینه رو میگه من باید پرداخت کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تقاضای الزام به تنظیم سند وفک پلاک بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند بدهید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند دهید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. توصیه میشود ابتدا اظهارنامه ارسال کنید، در صورت عدم انجام تعهد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایشان در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سندرسمی دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای ایشان قانونی نیست الزام به تنظیم سند بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند و فک رهن دهزد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به مبایعه نامه خود اقدام به طرح دادخواست الزام به انتقال نمایید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما حق درخواست الزام به تنظیم سند دارید . اما توجه بفرنایید که روند دادرسی زمانبر است و هزینه دارد بنابراین بررسی بفرمایید واگر اختلاف قیمت فاحشی وجود ندارد با فروشنده توافق نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید